| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Żółwik ten to ma gadane

|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 20:27 Temat postu: www.stopquadom.pl |
|
|
www.stopquadom.pl
Brak mi słów... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ruszko Moderator

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 07:09 Temat postu: |
|
|
| Żółwik, wydaje mi się, że lepiej tego nie rozpowszechniać w ten sposób sami zabijamy siebie...Nas jest mniej, jesteśmy na straconej pozycji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
2can Site Admin

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 11:19 Temat postu: |
|
|
Warto by zrobić stronę www.stopidiotom.pl i tam zamieszczać takie pomysły jak ten cytowany powyżej.
Donosy obywatelskie to nowa świecka tradycja w kaczogrodzie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andyad ten to ma gadane

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 21:33 Temat postu: |
|
|
Coś niesamowitego. Skąd się biorą tacy ludzie?
Z drugiej strony, może i chcą dobrze, ale metody godne potępienia.
A może się zalogujemy i będziemy informować o nielegalnych zwałkach śmieci, wypalaniu trawy, kradzierzach i wycinaniu drzew przez miejscowych, o wywalaniu eternitu do cieków wodnych, o "regionalnym" ruchu kołowym przez rejony leśne (kto wyjeździł te drogi w lasach - quady?)?
A jako ciekawostkę, podam Wam informację na temat zanieczyszczenia jezior mazurskich. Kto najbardziej zanieczyszcza wody w tym przepięknym rejonie? Może quady, może samochody terenowe? Otóż ... żeglarze. Opróżniają zbiorniki ze swych toalet, wprost do wody, bo nie ma systemu odbierania ścieków w żadnej marinie.
To jest chwilowa nagonka, jaką przeżywali kiedyś motocykliści, traktorzyści i parę innych "niebezpiecznych" ugrupowań.
Aby neutralizować takie działania (walka frontalna jest bezcelowa), trzeba pokazywać inną stronę quadowania, popularyzować turytykę i sport. Społeczeństwo samo się opowie po którejś ze stron.
Ja spotkałem na swojej drodze setki życzliwych osób i tylko jednostki, które miały cos przeciw (a i to tylko przez chwilę, bo potem zmieniali zdanie).
Popularyzujmy też kodeks quadowy, który powinien określać zasady etyki.
Ale mi ciśnienie skoczyło, że aż się rozpisałem
Idę ochłonąć i polatać quadem po lesie za sarenkami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Żółwik ten to ma gadane

|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 18:25 Temat postu: |
|
|
| Andyad napisał: |
To jest chwilowa nagonka, jaką przeżywali kiedyś motocykliści |
Niestety motocykliści mają to do tej pory... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kludziobrp nieźle się rozgadał

|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 19:39 Temat postu: |
|
|
| Żółwik napisał: | | Andyad napisał: |
To jest chwilowa nagonka, jaką przeżywali kiedyś motocykliści |
Niestety motocykliści mają to do tej pory... |
No niby tak ale już nie tak nasilone , tylko kierowcy puszek i Tirów są wredni , zajeżdżają droge i utrudniają przepieszczanie się motocyklistą , po prostu są chamscy . A co do tego artykułu to przeczytałem połowe z tego bo się nieda wytrzymać , ludzie mają nasra** we łbach i na ten czas tak pozostanie . U mnie inaczej się zwalcza quadowców 2 dni temu pod brame zostały wysypane gwozdzie i inne ostre rzeczy mojej mamy auto tzn opony 3 przebite u mnie tylko 2 , oczywiscie zgłoszono to na policje no ale wiadomo jak to jest ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|