forum
  FAQFAQ    SzukajSzukaj    UżytkownicyUżytkownicy    GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

www.stopquadom.pl

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum 3fun.pl Strona Główna -> Tematy luźne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Żółwik
ten to ma gadane
ten to ma gadane

PostWysłany: Sro Wrz 02, 2009 20:27    Temat postu: www.stopquadom.pl Odpowiedz z cytatem

www.stopquadom.pl

Brak mi słów...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ruszko
Moderator
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 03, 2009 07:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żółwik, wydaje mi się, że lepiej tego nie rozpowszechniać w ten sposób sami zabijamy siebie...Nas jest mniej, jesteśmy na straconej pozycji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
2can
Site Admin

PostWysłany: Czw Wrz 03, 2009 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto by zrobić stronę www.stopidiotom.pl i tam zamieszczać takie pomysły jak ten cytowany powyżej.

Donosy obywatelskie to nowa świecka tradycja w kaczogrodzie Sad
ten to ma gadane
ten to ma gadane

PostWysłany: Czw Wrz 03, 2009 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś niesamowitego. Skąd się biorą tacy ludzie?
Z drugiej strony, może i chcą dobrze, ale metody godne potępienia.
A może się zalogujemy i będziemy informować o nielegalnych zwałkach śmieci, wypalaniu trawy, kradzierzach i wycinaniu drzew przez miejscowych, o wywalaniu eternitu do cieków wodnych, o "regionalnym" ruchu kołowym przez rejony leśne (kto wyjeździł te drogi w lasach - quady?)?

A jako ciekawostkę, podam Wam informację na temat zanieczyszczenia jezior mazurskich. Kto najbardziej zanieczyszcza wody w tym przepięknym rejonie? Może quady, może samochody terenowe? Otóż ... żeglarze. Opróżniają zbiorniki ze swych toalet, wprost do wody, bo nie ma systemu odbierania ścieków w żadnej marinie.

To jest chwilowa nagonka, jaką przeżywali kiedyś motocykliści, traktorzyści i parę innych "niebezpiecznych" ugrupowań.
Aby neutralizować takie działania (walka frontalna jest bezcelowa), trzeba pokazywać inną stronę quadowania, popularyzować turytykę i sport. Społeczeństwo samo się opowie po którejś ze stron.

Ja spotkałem na swojej drodze setki życzliwych osób i tylko jednostki, które miały cos przeciw (a i to tylko przez chwilę, bo potem zmieniali zdanie).
Popularyzujmy też kodeks quadowy, który powinien określać zasady etyki.

Ale mi ciśnienie skoczyło, że aż się rozpisałem Very Happy

Idę ochłonąć i polatać quadem po lesie za sarenkami Razz
Powrót do góry
Żółwik
ten to ma gadane
ten to ma gadane

PostWysłany: Pią Wrz 04, 2009 18:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Andyad napisał:

To jest chwilowa nagonka, jaką przeżywali kiedyś motocykliści

Niestety motocykliści mają to do tej pory...
Powrót do góry
Kludziobrp
nieźle się rozgadał
nieźle się rozgadał

PostWysłany: Sob Wrz 05, 2009 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żółwik napisał:
Andyad napisał:

To jest chwilowa nagonka, jaką przeżywali kiedyś motocykliści

Niestety motocykliści mają to do tej pory...

No niby tak ale już nie tak nasilone , tylko kierowcy puszek i Tirów są wredni , zajeżdżają droge i utrudniają przepieszczanie się motocyklistą , po prostu są chamscy . A co do tego artykułu to przeczytałem połowe z tego bo się nieda wytrzymać , ludzie mają nasra** we łbach i na ten czas tak pozostanie . U mnie inaczej się zwalcza quadowców 2 dni temu pod brame zostały wysypane gwozdzie i inne ostre rzeczy mojej mamy auto tzn opony 3 przebite u mnie tylko 2 , oczywiscie zgłoszono to na policje no ale wiadomo jak to jest ...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum 3fun.pl Strona Główna -> Tematy luźne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: